Contact

Kom eens langs bij Archiplan. Wij nodigen u graag uit voor een kijkje in onze toonzaal. Heeft u advies nodig voor uw volgende project of zit u nog met enkele vragen, stel ze ons gerust. U kan bij ons terecht voor een vrijblijvend gesprek of een offerte. Geef ons een belletje of vul hieronder het contactformulier in.

Archiplan is open van dinsdag tot en met zaterdag. Maar u kan ook een afspraak maken buiten de openingsuren, wanneer het u beter uitkomt. Breng, indien beschikbaar, een grondplan of afmetingen mee.

Tot binnenkort!

Contactgegevens

  • Bondgenotenlaan 142, 3000 Leuven
  • Tel: 016/23.06.24
info@archiplan.be

Openingsuren

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag - vrijdag 10u - 12u / 13.30u - 18u
  • Donderdagavond 18u - 20u enkel op afspraak
  • Zaterdag enkel op afspraak
Voor bespreking van uw project werken wij liefst op afspraak, zodat wij voor iedere klant de nodige tijd kunnen vrijmaken

Nieuws

29/05/2018 Archiplan werft aan  

Een bekwame Interieurarchitect/e die zal instaan voor advies en begeleiding aan prospecten en klanten die voor hun nieuwbouw en/of de herinrichting van bepaalde ruimten in hun woning, maatmeubilair wensen.

 

Goed luisteren, het degelijk begrijpen en capteren van hun ideeën en wensen is uiteraard vanzelfsprekend.

 

Aan de hand van allerhande beschikbare stalen, kleuren, materialen, voorbeelden in de showroom, foto's van eerdere projecten en schetsen tracht je hun visie zo goed mogelijk te verwerken in een voorlopig plan. Bij grotere of complexere projecten ga je desgevallend bij de klant thuis voor analyse en opmeting van de desbetreffende ruimten.

 

Jouw voorlopig plan/schets werk je nadien verder uit met “Vector Works” om een aantal besproken opties uit te tekenen en zo met de klant de verdere oriëntatie te bespreken.

 

Wanneer je uiteindelijk met de klant tot een akkoord komt, teken je alle details van het project uit zodat dit straks in het atelier kan gebouwd worden. Jouw project komt nu in de uitvoeringsfase!

 

Je blijft bijgevolg hét aanspreekpunt voor de klant en begeleidt hen verder tot de uiteindelijke plaatsing, oplevering en betaling.

 

Aangezien Archiplan een bedrijf is waar alles op maat en specifiek naar de wensen van de klanten wordt gefabriceerd, betekend enige kennis en/of interesse in techniek en meubelconstructie een pluspunt.

 

Onze showroom is tevens op zaterdag open, werken op die dagen is voor jou geen probleem.

 

Jouw profiel

 

Je bent dynamisch, flexibel en enthousiast ingesteld, zodat je gemakkelijk integreert in onze bestaande bedrijfscultuur.

 

Je bent organisatorisch sterk en beschikt over voldoende communicatieve en commerciële skills.

 

Je beschikt over een diploma Interieurarchitectuur en/of Interieurvormgeving.

 

Een grondige kennis van Autocad en Vector Works (zowel 2D als 3D) is nodig.

 

Bij voorkeur heb je, in onze sector, al een aantal jaren relevante werkervaring achter de rug.

 

Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

 

Kennis van Frans is zeker een pluspunt.

   

Ons aanbod

 

Je komt terecht in een solide, 35 jaar bestaand, onderneming met een open en vooral familiale geest.

 

Je werkt in een team met andere interieurarchitecten, maar blijft verantwoordelijk voor jouw eigen klanten en projecten.

 

Het betreft dus een uiterst creatieve job met veel klantencontact.

  Wij voorzien een competitief loon op basis van je profiel. Voor externe verplaatsingen is een poolwagen ter beschikking. Wil je verdere inlichtingen over deze vacature van Interieurarchitect/ opmeter-productietekenaar? Neem dan contact op met Caroline Lybeer: solliciteer online of bel op het nummer 016  23 06 24 of 0495  24 14 30