Archiplan onthult op maat gemaakte meubeloplossingen voor een uniek interieur

Archiplan, een vooraanstaand bedrijf op het gebied van interieurontwerp, kondigt met trots de uitbreiding van hun diensten aan. Al 40 jaar verkoopt Archiplan maatmeubelen in massieve Volkern.

Sinds een paar jaar werd Archiplan opgenomen in de Fophacon groep. Een groep met verschillende bedrijven in de medische sector.

Met dit gegeven breidt Archiplan zijn diensten naast particulieren uit naar bedrijven in de medische wereld.

Met een toegewijd team van getalenteerde ontwerpers en vakmensen heeft Archiplan als missie om gepersonaliseerde meubeloplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de individuele behoeften en stijl van elke klant. Zowel bij medische kabinetten, als bij cleanrooms, als binnen de zorg-en welzijnssector.

Wat Archiplan onderscheidt, is niet alleen het vakmanschap van hun meubelstukken, maar ook het volledig aangepaste ontwerpproces. Recent hebben wij een nieuwe geautomatiseerde machine aangekocht opdat wij onze meubelen tot ieder kleinste detail kunnen uitwerken. Daarnaast hebben wij ook geïnvesteerd in extra medewerkers.

Archiplan biedt:

Unieke Ontwerpen: Elk meubelstuk wordt op maat ontworpen, rekening houdend met de esthetische voorkeuren, ruimtelijke overwegingen en functionele behoeften van de klant.

Kwaliteitsvakmanschap: Archiplan werkt samen met ervaren medewerkers die gebruik maken van hoogwaardige materialen en technieken om meubelstukken te produceren die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam.

Persoonlijke Samenwerking: Klanten worden actief betrokken bij het ontwerpproces, waardoor ze de mogelijkheid hebben om hun visie en ideeën te delen en een meubelstuk te creëren dat echt uniek is.

Archiplan nodigt alle liefhebbers van interieurdesign, architecten en particulieren uit om de mogelijkheden van Meubelen op Maat te verkennen en hun interieur naar een hoger niveau te tillen.