Medische kabinetten

In een medisch kabinet is het belangrijk om meubilair te hebben dat functioneel, hygiënisch en comfortabel is, ter ondersteuning van de medische zorg en efficiënte werkomstandigheden. Onze volkernmaterialen zijn gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren maar zijn tegelijk ook duurzaam en bestand tegen intensief dagelijks gebruik.

Bij het ontwerpen gaat onze aandacht naar ergonomisch ontworpen meubilair om het comfort van het personeel en patiënten te waarborgen, wat bijdraagt aan efficiëntie, veiligheid en welzijn. Hoewel functionaliteit voorop staat, zal de aangename esthetiek van onze ontwerpen in volkern de sfeer van uw medisch kabinet alle eer aandoen.

Ook aan reeds bestaande kabinetten kunnen wij kleine aanpassingen volgens wens perfect realiseren.

Tandartspraktijk

Deze tandartspraktijk werd reeds enige jaren geleden ontworpen. Hierbij werd er gevraagd om zoveel mogelijk op het functionele te werken. Zo merkt u dat er achter de stoel van de patiënt een werkruimte is met veel opbergruimte zodat de tandarts optimaal kan werken. De kleuren werden specifiek gekozen door de klant om het sober te houden.

Dierenartspraktijk

Deze dierenartspraktijk werd enkele jaren geleden door ons uitgevoerd . Bedoeling was om op deze beperkte ruimte een werkruimte te maken die functioneel is en open oogt. Daarom werd er gewerkt met lage kasten die opnieuw veel bergruimte bevatten om al het materiaal van de dierenarts mooi weg te stoppen. Op die manier blijft alles er mooi en netjes uitzien.

Ontdek onze andere producten