Meubilair

De kennis die we opbouwen in het meubilair voor cleanrooms en medische kabinetten willen we ook doortrekken in onze andere meubeloplossingen. Ook in een keuken, badkamer of in een kantoor, een kinderdagverblijf enzovoort zijn de eisen qua functionaliteit, hygiëne en comfort immers belangrijk. Bij Archiplan vullen wij deze aan met een eigen ontworpen esthetiek, zodat u kan genieten van een unieke oplossing waar iedereen versteld van zal staan. Of het nu gaat over een totaal nieuw project, of een verbouwing, Archiplan kan u hierbij helpen.

Of wenst u een uniek ontwerp van een meubel, of een eettafel die perfect aansluit bij het werkblad van u keuken? Ook dat is mogelijk bij Archiplan.

Dit project werd uitgevoerd bij een dokter die eens iets anders wou dan gebruikelijk. Daar waar de meeste dokterskabinetten in het wit zijn werd er gekozen voor donkere en warme kleuren. Bedoeling van onze klant was om zijn patienten in een aangename omgeving te kunnen ontvangen. Om het donkere een beetje te doorbreken werd er ook gewerkt met een kleuraccent.

Een van onze klanten wenste voor hun nieuw kantoorgebouw op maat gemaakte meubels die mooi oogden en ook nog eens functioneel waren.
Zo werd er een vergadertafel ontworpen waar je maar liefst met 12 personen kan aan zitten.
Er werd gekozen voor het gebruik van verschillende kleuren en materialen om het geheel wat speelser en minder zwaar te laten overkomen.

Vervolgens werd er ook een meubel gemaakt voor aan het onthaal van het gebouw voor hun 2 medewerkers. Opnieuw werd er gebruik gemaakt van verschillende kleuren en werd er op de voorkant van het meubel de kleuren van het logo van onze klant geintegreerd

Een brasserie wenste hun terras volledig te vernieuwen. Hun terras is gelegen op de hoek van een plein aan een drukke weg. Daarom wenste de klant een gedeelte dat ook was afgeschermd.

Voor de meubels werd er gekozen voor onze R-ECO meubels, alsook voor eenvoudige tafels in het zwarte. De kussens van de R-ECO meubels werden voorgesteld in het groen, net zoals de groene stoelen om een soort eenheid te creeren.
Er werd ook een lange zitbank voorzien die zal dienen als bank maar ook als afscherming met betonplex en gelaagd glas.

Ontdek onze andere producten