Meubilair

De kennis die we opbouwen in het meubilair voor cleanrooms en medische kabinetten willen we ook doortrekken in onze andere meubeloplossingen. Ook in een keuken, badkamer of in een kantoor, een kinderdagverblijf enzovoort zijn de eisen qua functionaliteit, hygiëne en comfort immers belangrijk. Bij Archiplan vullen wij deze aan met een eigen ontworpen esthetiek, zodat u kan genieten van een unieke oplossing waar iedereen versteld van zal staan. Of het nu gaat over een totaal nieuw project, of een verbouwing, Archiplan kan u hierbij helpen.

Of wenst u een uniek ontwerp van een meubel, of een eettafel die perfect aansluit bij het werkblad van u keuken? Ook dat is mogelijk bij Archiplan.

Dit project werd uitgevoerd bij een dokter die eens iets anders wou dan gebruikelijk. Daar waar de meeste dokterskabinetten in het wit zijn werd er gekozen voor donkere en warme kleuren. Bedoeling van onze klant was om zijn patienten in een aangename omgeving te kunnen ontvangen. Om het donkere een beetje te doorbreken werd er ook gewerkt met een kleuraccent.

Ontdek onze andere producten