Clean Room

In een cleanroom is het echt van cruciaal belang om deeltjes en verontreinigingen te minimaliseren. De keuze voor non-poreuze materialen met antistatische eigenschappen zorgen ervoor dat alles zeer gemakkelijk te reinigen is en ook bestand is tegen desinfectiemiddelen. Onze volkernmaterialen zijn hier bij uitstek zeer voor geschikt. Bovendien zorgen wij voor een ergonomisch en eenvoudig ontwerp die uw werkflow maximaal ondersteunen dat ook nog eens mooi oogt. Op die manier combineren we esthetiek met het praktische. Doordat wij een kleine firma zijn kunnen wij ook zeer snek schakelen om u zo verder te kunnen helpen.

Vaak wordt een cleanroom ontworpen door een aantal mensen en zijn het pas de mensen die er dagdagelijks werken die merken wat er na het uitvoeren van een design nog ontbreekt of nodig is. Doordat Archiplan een kleiner bedrijf is kunnen wij hier meteen werk van maken en de door u gewenst aanpassing uitvoeren.

Deze Clean room werd ontworpen met een zeer specifieke wens van de klant: veel bergruimte. Door gebruikt te maken van plafondhoge kasten konden wij de klant dit aanbieden. Wij hebben iedere kast voorzien van meerdere schabben zodat alles netjes kon opgeborgen worden. Verder werd er gewerkt met zwarte en witte kleuraccenten om het sober te houden maar het toch een moderne look te geven.

Ontdek onze andere producten