R-Eco

Ontdek onze unieke collectie tuinmeubilair gemaakt van duurzame en trendy paletten! Deze unieke tuinmeubelen zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. We gebruiken hoogwaardige en gerecycleerde materialen, waardoor je niet alleen van jouw meubels kunt genieten, maar ook bijdraagt aan het behoud van het milieu.

Bovendien worden deze tuinmeubelen gemaakt door vakmensen via een sociaal project. Door onze meubels te kopen, draag je dus ook bij aan de ondersteuning van lokale gemeenschappen en het creëren van werkgelegenheid.

Van gezellige loungesets tot elegante tafels en stoelen, onze tuinmeubelen bieden het perfecte evenwicht tussen design en comfort. Onze producten zijn zowel geschikt voor privé als professioneel gebruik en kunnen perfect worden aangepast aan jouw persoonlijke smaak en stijl. Ze kunnen ook gehuurd worden voor tijdelijke evenementen, u kan ze altijd bezichtigen in onze toonzaal na afspraak

Archiplan-R-ECO

R-Eco meubelen speciaal ontworpen op vraag van één van onze klanten om zijn tuin uniek te maken. De klant heeft een moderne witte woning en wou dit doortrekken naar zijn tuin. De meubels dienden naast mooi ook functioneel te zijn. Zo kan je de barkrukjes gebruiken als bijkomende stoel of als klein tafeltje om je glas op te zetten.

Een brasserie wenste hun terras volledig te vernieuwen. Hun terras is gelegen op de hoek van een plein aan een drukke weg. Daarom wenste de klant een gedeelte dat ook was afgeschermd.

Voor de meubels werd er gekozen voor onze R-ECO meubels, alsook voor eenvoudige tafels in het zwarte. De kussens van de R-ECO meubels werden voorgesteld in het groen, net zoals de groene stoelen om een soort eenheid te creeren.
Er werd ook een lange zitbank voorzien die zal dienen als bank maar ook als afscherming met betonplex en gelaagd glas.